ОБАВЈЕШТЕЊЕ – нерадни дан

УНИВЕРЗИТЕТ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

ФАКУЛТЕТ ЗА ПРОИЗВОДЊУ И МЕНАЏМЕНТ

ТРЕБИЊЕ

 

 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

У складу са одредбама члана 2. Закона о празницима Републике Српске, Факултет за производњу и менаџмент Требиње неће радити у четвртак, 21.11.2019. године, због обиљежавања државног празника Дана успоставе Општег оквирног споразума за мир у Босни и Херцеговини.

Обавјештавају се студенти Факултета за производњу и менаџмент Требиње да се 21. новембра 2019. године, према Календару  наставе Универзитета у Источном Сарајеву у академској 2019/20. години, наставне активности неће изводити.

                                                                                        СТУДЕНТСКА СЛУЖБА

Требиње, 20.11.2019. године

 

 

Свечана вечера чланова Алумни организације Факултета за производњу и менаџмент Требиње

Свечана вечера чланова Алумни организације Факултета за производњу и менаџмент Требиње

 

Поштовани пријатељи, са задовољством Вас обавјештавамо да ће у суботу, 14.12.2019. године, поводом крсне славе и дана Факултета, бити организована свечана вечера чланова Алумни организације Факултета за производњу и менаџмент Требиње.

Овом приликом позивамо све заинтересоване да својим присуством увеличају овај догађај.

Присуство је потребно потврдити најкасније до 05.12.2019. године, како бисмо благовремено могли резервисати адекватан ресторан.

КОНТАКТ ОСОБЕ:

Рајко Танасијевић, тел: 065/421-619

Мирјана Јокановић, тел: 065/280-288

 

С поштовањем,

Алумни организација ФПМ Требиње

 

Јавна одбрана завршног рада на првом циклусу студија кандидата Сањe Ћетковић

Дана 25.11.2019. године са почетком у 13.00 часова у амфитеатру Факултета за производњу и менаџмент Требиње одржаће се јавна одбрана завршног рада на првом циклусу студија кандидата Сањe Ћетковић на тему:  „Савремене организационе структуре и форме“.

                                                                           

Кандидат ће завршни рад бранити  пред Комисијом у саставу:

  1. Доц. др Мирјана Миљановић, предсједник Комисије;
  2. Проф. др Петар Иванковић, ментoр;
  3. Доц. др Радослав Вучуревић, члан Комисије.

Завршни рад се може погледати у библиотеци Факултета за производњу и менаџмент Требиње сваким радним даном од 8.00 – 15.00 часова.

Посјета студената ФПМ-а Хидроелектранама на Требишњици

11.11.2019. године студенти треће године, студијског смјера Индустријско инжењерство за енергетику, Факултета за производњу и менаџемт Требиње су посјетили постројење Хидроелектране на Требишњици – Хидроелектрана И. Посјета је планирана у склопу предмета Енергетска постројења и опрема. Студенти су најприје упознати са основним подацима о хидроелектрани, а након тога су имали прилику да обиђу све објекте хидроелектране и упознају се са свим аспектима битним за ово енергетско постројење и производњу електричне енергије у склопу истог.

Захваљујемо се управи Хидроелектрана и свим запосленим на организацији ове посјете.


Посјета студената ФПМ-а Хидроелектранама на Требишњици

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – посјета ЗП Хидроелектране на Требишњици а.д. Требиње

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Обавјештавају се студенти III године Индустријског инжењерства за енергетику да је посјета ЗП Хидроелектране на Требишњици а.д. Требиње 1 договорена за понедјељак 11.11.2019. године.
Полазак је у 9.00 часова испред зграде Факултета за производњу и менаџмент Требиње.

Студентска служба

СТУДЕНТСКА ПОСЈЕТА ИАТ-у

Студенти прве године, оба студијска програма, данас су, заједно са предметним асистентом, у склопу предмета Наука о материјалима, посјетили Swisslion Индустрију алата а. д. Требиње.
Овом приликом, студенти су се упознали са процесом термичке обраде, хемијским и металографским испитивањима, те процесом производње овог предузећа.


СТУДЕНТСКА ПОСЈЕТА ИАТ-у

OБАВЈЕШТЕЊЕ – Цјевоводи и арматуре

OБАВЈЕШТЕЊЕ

Обавјештавају се студенти треће године студијског програма Индустријско инжењерство за енергетику да ће се вјежби из предмета Цјевоводи и арматуре, планиране по распореду наставе за 31.10.2019. године, одржати у четвртак 07.11.2019. године од 1300-1445 часова у сали бр. 2.

Студентска служба

Прелиминарна ранг листа кандидата који су полагали пријемни испит на другом циклусу студија у другом уписном року школске 2019/20. године


Прелиминарна ранг листа кандидата који су полагали пријемни испит на другом циклусу студија у другом уписном року школске 2019/20. године