У сусрет Дану Факултета

Дана 17.12.2018. године са почетком у 11 часова и 30 минута, Факултет за производњу и менаџмент Требиње прославиће Дан и Крсну славу, преподобног Јована Дамаскина. Том приликом биће додјељена признања – плакете, захвалнице као и деканова награда најбољим студентима. Одлуком Научно – наставног вијећа Факултета за производњу и менаџмент Требиње плакета ће се додјелити:

– проф. др Божидару Крстајићу и
– доц. др Љерки Јефтић.

Захвалница Факултета додјељује се:

– мр Марини Милићевић,
– др Радославу Вучуревићу,
– Светлани Буђен,
– Миланки Комненић,
– M:tel а.д. Бања Лука (радна јединица Требиње),
– ЈУ Музичкој школи „Требиње“,
– „Бејат Плус“ д.о.о. Требиње,
– Туристичкој организацији Града Требиње.

Деканова награда додјељује се:

– Николи Матовићу и 
– Александру Јефтовићу.

У галерији можете погледати фотографије са претходних свечаности.

Са радошћу Вас очекујемо…

ФПМ Требиње


У сусрет Дану Факултета

Конкурс за додјелу стипендија студентима првог циклуса студија

Град Требиње објављује се конкурс за додјелу  стипендија студентима првог циклуса студија, уписаним први пут као редовни студенти са сталним мјестом боравка на територији града Требиња.

 

Конкурс за додјелу стипендија редовним студентима првог циклуса студија за 2019. годину можете преузети овдје: Одлука о расписивању Конкурса

Одлуку о расписивању Конкурса за додјелу стипендија редовним студентима првог циклуса студија за 2019. годину можете преузети овдје: Конкурс

Правилник о додјели стипендија можете преузети овдје: https://www.trebinje.rs.ba/wp-content/uploads/2017/12/Pravilnik-stipendije.pdf

Изјава за студенте који нису у Требињу можете преузети овдје: Изјава за студенте ван Требиња

 

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – Транспорт флуида цијевима

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Обавјештавају се студенти четврте године, студијског програма Индустријско инжењерство за енергетику, да ће се вјежбе из предмета Транспорт флуида цијевима, које су по распореду требале да се одрже 19.12.2018. године у 10 часова, одржати у четвртак 20.12.2018. године у 12:00 часова, због оправданог одсуства предметног асистента.

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – Нацртна геометрија и техничко цртање

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Обавјештавају се студенти прве године, оба студијска програма, да ће се вјежбе из предмета Нацртна геометрија и техничко цртање, које су по распореду требале да се одрже 18.12.2018. године у 12 часова, одржати у петак 14.12.2018. године у 8:00 часова у амфитеатру, због оправданог одсуства предметног асистента.

Извјештај комисије о пријављеним кандидатима за избор у академско звање ванредног професора


Извјештај комисије о пријављеним кандидатима за избор у академско звање ванредног професора или доцента, ужа научна област Специфични језици (Англистика)


Студенти ФПМ Требиње даривали крв

Данас су студeнти ФПМ Трeбињe били хумани и одазвали сe акцији добровољног даривања крви. Завидан број студeната сe одазвао акцији прикупљања најдрагоцјeнијe тeчности трeбињској Служби за трансфузијску мeдицину. Наставак сарадњe измeђу студeната и овe установe јe договорeн и за нарeднe годинe.


Студенти ФПМ Требиње даривали крв

Студенти Машинског факултета, Универзитета у Црној Гори посјетили ФПМ Требиње

Студенти Машинског факултета, Универзитета у Црној Гори, данас су, заједно са студентима Факултета за производњу и менаџмент Требиње, као и наставним кадром, оба претходно поменута факултета, посјетили Индустрију алата а.д. Требиње и упознали се са пословањем ове организације.
Након посјете, студенти и професори Машинског факултета, Универзитета у Црној Гори, обишли су лабораторије и сале Факултета за производњу и менаџмент Требиње.

Фотографије у прилогу.


Студенти Машинског факултета, Универзитета у Црној Гори посјетили ФПМ Требиње

Традиционална вечера чланова Алумни организације Факултета за производњу и менаџмент

Са задовољством Вас обавјештавамо да у недјељу 16.12.2018. године, поводом крсне славе факултета, организујемо традиционалну вечеру чланова Алумни организације Факултета за производњу и менаџмент.

Позивамо Вас да својим присуством увеличате овај догађај.

Вечера ће се одржати у ресторану „Студенац“ са почетком у 20 часова, а за свечану атмосферу ће бити задужен оркестар „Акустик“.

 

                                                               Са поштовањем,

                                                                                Алумни организација ФПМ