Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић са сарадницима посјетио Факултет за производњу и менаџмент Требиње

Факултет за производњу и менаџмент Требиње данас је посјетио ректор Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Милан Кулић са својим сарадницима: проректор за студентска питања, културу, умјетност и спорт проф. мр Сандра Иванови као и проректор науку, истраживање и развој доц. др Јелена Крунић.

Том приликом на Факултету је одржан радни састанак на коме су испред Факултета за производњу и менаџмент Требиње присуствовали: декан проф. др Душан Јокановић, продекан за наставу проф. др Обрад Спаић, продекан за научно-истраживачки рад доц. др Мирјана Миљановић, члан сената Универзитета, доц. др Будимирка Мариновић, секретар Факултета  Милијана Готовина и сарадник у настави Немања Нинковић.

На састанку се разговарало о: капацитетима Факултета, унапређену наставе, научно-истраживачког рада,те о реализованим и планираним пројектима.

Ректор Универзитета, проф. др Милан Кулић са својим тимом дао је снажну подршку развоју Факултета као организационе јединице интегрисаног Универзитета. На крају састанка, присутни су обишли лабораторије Факултета и сагледали могућности искористивости лабораторијске опреме у погледу сарадње са привредом и конкурисања на научно-истраживачке програме и пројекте.


Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић са сарадницима посјетио Факултет за производњу и менаџмент Требиње

Коментари су закључени.