Предметни наставник: Др Радослав Вучуревић, доцент

е-маил: radoslav.vucurevic@fpm.ues.rs.ba    телефон:  065/487-264

Предметни асистент: Др Радослав Вучуревић, доцент

е-mail:  телефон:

Термини консултација: сриједом од 14.00 до 15.00 часова

 

 

 

Коментари су закључени.