Одбрана рада – Јелена Аџић

Данас је у амфитеатру Факултета за производњу и менаџмент Требиње одржана јавна одбрана Завршног рада на другом циклусу студија кандидаткиње ЈЕЛЕНЕ АЏИЋ на тему „САВРЕМЕНИ ОБРАДНИ СИСТЕМИ ЗА ОБРАДУ ДИЈЕЛОВА СКИДАЊЕМ МАТЕРИЈАЛА“.

Кандидаткиња је пред Комисијом у саставу: проф. др Милан Вукчевић – предсједник, проф. др Радомир Вукасојевић – ментор и доц. др Обрад Спаић – члан успјешно одбранила Завршни рад на другом циклусу студија и добила оцјену 10.

Кандидаткиња је за истраживање у оквиру завршног рада на другом циклусу имала савремену али не и довољно истражену област код нас. Током реализације кориштена је најсавременија опрема којом Факултет располаже: 3D скенер, CNC симулатори и CNC машине, као и најсавременија мјерна опрема.

Постављајући за циљ истраживања унапређење фазе пројектовања и израде похабаног компликованог дијела сложеног геометриског облика, кандидаткиња је себи поставила сложен и нимало лак задатак, посебно ако се има у виду да је опрема која је коришћена у овом раду недавно инсталисана на Факултету.

Јелена Аџић одбрана рада 19 мај 2014

Коментари су закључени.