ОДЛИЧНА ПРИЛИКА: Обуке, стипендирање или запослење образованог кадра у компанији DINECO

 

Представници компаније DINECO д.о.о. Требиње су посјетили Факултет за производњу и менаџмент Требиње. Циљ посјете је представљање потенцијала које ова компанија посједује, као и остварење сарадње у виду запошљавања образованих и обуке младих кадрова и студената.

DINECO је извозно оријентисана компанија која се бави производњом намјештаја по жељи и мјери купаца.
“У производњи користимо ЦНЦ машине произвођача Холз-Хер које имају врхунске перформансе. Процес производње се одвија кроз етапе резања, кантовања, бушења и састављања плоча у финални производ. У могућности смо да испоручимо квалитетан намјештај на велике удаљености, било да се ради о Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори, Србији или чак Њемачкој”, поручили су из ове компаније.

У јучерашњем разговору је стављен посебан акценат на сјајну прилику коју нуди ова компанија, а односи се на стипендирање студената и запослење образованог кадра. Такође, указано је и на могућност да студент Факултета за производњу и менаџмент Требиње обављају стручну праксу у компанији DINECO, те врше обуку у професионалном програму “CORPUS”, намијењеном за дизајнирање и производњу намјештаја по мјери. Компанија DINECO је за обуку студената обезбиједила 6 лиценци софтвера CORPUS.
Руководство факултета је исказало велико задовољство презентацијом потенцијала компаније ДИНЕЦО и захвалност за овакав вид сарадње између компаније DINECO и Факултета за производњу и менаџмент Требиње.

Састанку су у име компаније DINECO присуствовали директор Душко Пантовић и директор техничке припреме Глигор Телебак, а испред факултета за производњу и менаџмент Требиње декан проф. др Обрад Спаић, продекан за наставу проф. др Душан Јокановић, продекан за научноистраживачку дјелатност и предузетништво проф. др Будимирка Мариновић и секретар Милијана Готовина дипл. правник.

Коментари су закључени.