Предметни наставник: Др Душан Јокановић, редовни професор   

e-mail: dusan.jokanovic@fpm.ues.rs.ba  телефон: 00387 65 911154

Термини консултација: сриједа од 13:00 до 14:00

Предметни асистент: Дајана Зеленковић, асистент

e-mail:  dajana.zelenkovic@fpm.ues.rs.ba

телефон: 059 490 654

Термини консултација: сриједа од 13:00 до 14:00