IQ тестирање у Требињу, 12 новембра 2017.

Менса тестирање интелигенције одржаће се по први пут у Требињу, у недјељу, 12. новембра 2017. године у 10:00 часова на Факултету за производњу и менаџмент, улица Војводе Степе Степановића бб.

Цијена тестирања је 20 КМ, а за ученике, студенте и пензионере 15 КМ (потребно донијети валидан доказ статуса). Уплате се врше на лицу мјеста, прије самог тестирања.

Молимо вас да се пријавите путем формулара на адреси http://prijava.mensa.ba/tb/ до четвртка, 09.11.2017. до 19:00 часова. Број мјеста је ограничен и у случају превеликог интересовања, примање пријава ће бити обустављено раније. Могуће је пријавити се за тестирање и на лицу мјеста, али претходно пријављени кандидати имају приоритет приликом тестирања.

Тест има 36 задатака, а вријеме за рјешавање је 40 минута. Тестови се раде под надзором овлашћеног психолога Менсе БиХ.

Тестирање је могуће само за особе старије од 17 година на дан тестирања. На тестирање је неопходно донијети неки лични документ са фотографијом због идентификације и провјере датума рођења! У супротном није могуће полагати тест.

Наглашавамо да су резултати повјерљиви и познати су само психологу Менсе БиХ. Резултати се достављају искључиво кандидату, путем редовне поште.

За додатне информације молимо да се јавите на info@mensa.ba.

Менса БиХ омогућила је свим заинтересованим кандидатима да прије службеног тестирања провјере свој IQ путем мобилне апликације (http://app.mensa.ba/android/ – само за Android) или путем web апликације (http://webapp.mensa.ba/ – за све остале уређаје).

Резултати овог пробног теста дају само оквирни резултат IQ-а. За тачан резултат и валидан документ потребно је приступити службеном Менса тестирању.

Извор: mensa.ba

Коментари су закључени.