Постдипломске студије у Будимпешти

 

Централно-европски универзитет (Central European University) објављује конкурс за стипендирање једногодишњих и двогодишњих постдипломских и докторских студија у школској 2015/16. години. Пуне или дјелимичне стипендије додјељују се на основу академских резултата и друштвеног ангажмана.

МАСТЕР СТУДИЈЕ: Економија; Екологија; Студије рода; Историја; Међународни односи и Европске студије; Правне студије; Средњовјековне студије; Студије национализма; Политичке науке; Филозофија; Социологија и социјална антропологија; Јавна политика (Public Policy); CEU школа бизниса, Математика и примјењена математика

ДОКТОРСКИ ПРОГРАМ: Економија; Екологија; Историја; Студије рода; Правне студије; Средњовјековне студије; Филозофија; Политичке науке; Социологија и социјална антропологија, Математика и примјењена математика, Cognitive Science.

Детаљније информације и услови уписа налазе се на интернет и mail адреси: Central European University www.ceu.hu и admissions@ceu.hu

Пријављивање на студије се врши ИСКЉУЧИВО путем интернета: Online Application Form

Приликом аплицирања за програме на Централно-европском универзитету путем online система студенти су обавезни да плате пријаву (aplication fee) у износу од 40 америчких долара.

Рокови за пријаву:

  • 10. јануар 2015. године за CEU Erasmus Mundus programe, уколико студент/киња аплицирају за стипендију;
  • 02. фебруар 2015. за све друге CEU мастер и докторске програме.

Додатне информације: www.ceu.hu/apply

Извор: http://www.ues.rs.ba/

Коментари су закључени.