12. Међународни сајам образовања EDUfair

Традиционални међународни сајам обраzovanja EDUfair, намијењен матурантима као и студентима које интересују мастер студије, али и стипендије, биће одржан 06. и 07. марта у Београду.

EDUfair  већ 12 година помаже будућим студентима у њиховом избору образовања и будућих каријера, са слоганом „А шта ћеш ти да студираш?“. Преко 80 домаћих и иностраних факултета и високих школа из 15 земаља им свакако олакшава и указује на велики избор и могућности које имају при бирању њиховог даљег школовања.

Годинама су савјетник за преко 5.000 младих људи који посјете сајам. Земља почасни гост ће бити Аустрија, која је у сарадњи са Министарством просвете науке и технолошког развоја Србије омогућила одржавање овогодишњег сајма.

Свечаном отварању, 06. марта ће присуствовати и ректори, декани, професори, као и представници медија. Сајам је свој креативни дух обогатио и проширио бесплатним радионицама намијењеним ученицима и професорима: „Брзо читање“, „Брилијантно учење“, „Невербална комуникација“, „Како аплицирати за стипендију“, „Студентске визе“ и многе друге.

Додатне информације: www.edufair.rs

Извор: http://www.ues.rs.ba/

Коментари су закључени.