Факултет обиљежио Kрсну славу и Дан факултета и промовисао дипломиране инжењере и мастере

Данас је на Факултету за производњу и менаџмент Требиње прослављен Дан Факултета и Крсна слава Факултета – преподобни Јован Дамаскин. Свечана церемонија ломљења славског колача почела је у 11:30 часова уз присуство гостију са Универзитета у Источном Сарајеву, управе града Требиња, Универзитета Црне Горе.

На данашњој свечаности уприличана је и промоција димломираних инжењера и мастера нашег Факултета. Диплому Факултета за производњу и менаџмент Требиње данас су примила 26 диломирана инжењера и 3 мастера.

Присутнима се обратио тренутни Декан Факултета проф. др Душан Јокановић, као и новоименовани Декан проф др. Обрад Спаић.

У име Универзитета у Источном Сарајеву, честитке је упитио и проф. др Срђан Лалић, проректор за људске и материјалне ресурсе Универзитета у Источном Сарајеву.

Испред Града Требиња, церемонији је присуствао и градоначелник Града, Г-дин Мирко Ћурић који је честитао Крсну славу свим запосленим и студентима Факултета и том приликом истакао да је Факултет институција од посебног значаја за град Требиње. Г-дин Ћурић је посебан акценат ставио на сарадњу између Факултета и високошколских установа са привредом и органима локалне управе.

Декан Факултета за производњу и менаџмент Требиње проф. др Душан Јокановић, захвалио се свим присутним гостима и подсјетио да је Факултет током својих 26 година постојања захваљујући посвећености раду имао константан напредак. Посебан акценат ставио је на веома успјешан научно-истраживачки рад на Факултету који се очитује кроз велики број научних пројеката национаног и међународног значаја.

Поводом Крсне славе и Дана факултета додијељена су признања и плакете.

У име награђених, присутнима се обратио проф. др Милан Вукчевић.

Током свечаности, како данашње тако и сваком другом погодном приликом коју Факултет организује, са нама су били и ученици Музичке школе Требиње који су својим музичким тачкама учинили читав доживљај још љешим.


Коментари су закључени.