ФПМ организовао предавање Градоначелник града Требиње

Градоначелник града Требиња, мр Мирко Ћурић, 09. 06. 2023. године, одржао је предавање студентима и наставницима Факултета за производњу и менаџмент Требиње, ученицима средњих школа и заинтересованим суграђанима на тему „Улога и значај високог образовања у развоју локалне заједнице“.

Предавање је одржано на позив руководства Факултета за производњу и менаџмент Требиње, у циљу упознавања студената и средњошколаца са радом локалне заједнице и могућностима градске управе града Требиња, за образовање и рад у Требињу .

Том приликом, градоначелник Ћурић је рекао да град Требиње већ дуже вријеме издваја значајна буџетска средства за студенте из Требиња, било гдје да студирају, као и за студенте дефицитарних занимања.

„У наредном периоду ћемо заједничким снагама отворити још студијских програма и сигурно побољшати услове за све студенте који се одлуче да студирају у Требињу. Циљ нам је да направимо нови амбијент за све студенте, увијек смо спремни за разговор и да понудимо право рјешење да у будућности буде што више студената у нашем граду, да нам студенти остају у Требињу и Републици Српској“, рекао је градоначелник Ћурић.


Коментари су закључени.