Хуманитарни турнир за Џају

Факултет за производњу и менаџмент данас је организовао хуманитарни спортски турнир за помоћ у лијечењу нашег суграђанина Данијела Пудара – Џаје.

На турниру учествује 53 екипе из Требиња и других источнохерцеговачких градова, које се такмиче у дисциплинама мали фудбал, баскет и одбојка, у мушкој и женској конкуренцији.

На спортским теренима у бившој касарни, гдје се одржава турнир постављена је хуманитарна кутија у којој ће сви који желе моћи да дају свој добровољни прилог за наставак Џајиног лијечења.

Душан Јокановић, декан ФПМ истиче да су по други пут у сарадњи са Удружењем студената овог факултета одлучили да организују хуманитарни турнир за нашег суграђанина, коме је неопходан новац за наставак лијечења.

„Студенти нашег факултета показали су нешто што би сви ми требали да имамо – висок степен друштвене одговорности за поглед у оне које имају животне проблеме и надамо се да смо нашем суграђанину Данијелу Пудару – Џаји на овај начин пружили моралну и материјалну подршку“, рекао је Јокановић.

Учеснике турнира поздравила је и Данијела, Џајина сестра која се захвалила организатору и пренијела поздраве од Данијела.

„Данијел је тренутно у Дубровнику на рехабилитацији и шаље пуно поздрава и захваљује се свим ученицима турнира што су увијек уз њега“.

Хуманитарни турнир у шаху за Џају игра се у новим просторијама Шаховског клуба „Леотар“ у центру града, преко пута ресторана „МГ“, са почетком у 16 часова.

Након одиграних мечева, додијељене су дипломе најбољим екипама, као и захвалнице свим пријављеним тимовима.

Резултати су сљедећи:

МАЛИ ФУДБАЛ БАСКЕТ ОДБОЈКА
мушке екипе женске екипе мушке екипе женске екипе мушке екипе
1. Арсенал 1. ЛИА 1. Мокри Долови 1. ЖОК Леотар 1. ООК Леотар – пријатељи клуба
2. Sport cafe 2. Малене ’03 2. Хрупјела Сити 2. ОК Леотар 2 2. Генијалци
3. Строго дефанзиван састав 3. МАНД ’03 3. Корољин До 3. ООК Леотар 3. Лузери

 


Хуманитарни турнир за Џају

Коментари су закључени.