„Криза и савремено пословање: шта (не) чинити?“

Данас је на Факултету за производњу и менаџмент Требиње одржано предавање професорице Славке Николић са Факултета техничких наука из Новог Сада на тему: „Криза и савремено пословање: шта (не) чинити?“ 

Предавању је поред професора и студената са Факултета за производњу и менаџмент Требиње, присуствовао и велики број привредника и представника јавних институција из Требиња, као и чланови Подручне привредне коморе Републике Српске. Након предавања, професорица Николић је са присутним разговарала и размјењивала искуства о ризицима савременог пословања, коорпоративном управљању, о значају људи у организацији и другим актуелним проблемима.

Др Славка Николић је добитник Златне плакете за најбољег менаџера Војводине у области маркетинга и односа с јавношћу (додељена 2003. године од стране новосадског „Медија центра“, Привредне коморе Војводине, Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду и ТВ Нови Сад), под називом „Бирамо најбоље у Војводини“.

Ово предавање дио је дводневне манифестације Дани отворених врата, која се организовала на Факултету за производњу и менаџмент Требиње. Првог дана манифестације матуранти средњих школа су имали прилику да се боље упознају са Факултетом и информишу о условима студирања. Заинтересовани матуранти упознати су са начином уписа, представљени су им студијски програми као и лабораторије Факултета. У амфитеатру Факултета приказан је промотивни филм о Факултету, а након тога матуранти су учествовали у квизу знања, при чему су најбољима подијељене пригодне награде. Велику пажњу привукла је и демонстрација употребе мобилног 3D скенера, уређаја који се налази у факултетској Лабораторији за савремену производњу, и који је један од ријетких уређаја те врсте у региону.


Дани Отворених Врата 2016. - 2. дан

Коментари су закључени.