O Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е – обиљежавање Дана и крсне славе наше високошколске установе – Преподобног Јована Дамаскина

O Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 

Овим путем Вас обавјештавамо да Факултет за производњу и менаџмент Требиње, Универзитета у Источном Сарајеву, дана 17. децембра 2021. године, свечано обиљежава Дан и крсну славу наше високошколске установе – Преподобног Јована Дамаскина. Овом приликом ће бити уприличена и промоција дипломираних инжењера и мастера нашег факултета.

Свечана церемонија ломљења славског колача почиње у 11:30 часова, а због епидемиолошке ситуације, очекујемо присуство ограниченог броја гостију са Универзитета у Источном Сарајеву, Универзитета Црне Горе, као и представника институција града Требиња.

Једна од планираних активности у оквиру програма свечаности је и додјела признања Факултета за производњу и менаџмент Требиње и то:

 

  • за посебан допринос у развоју факултета додјељује се Плакета факултета: проф. др Илинки Унковић, проф. др Милану Вукчевићу, проф. др Зорану Љубоји и доц. др Мирјани Миљановић;
  • за дугогодишњи успјешан рад и сарадњу додјељује се Захвалница факултета припадницима радног колектива факулетета и то: Маји Ковачевић ма, Драгани Дутини и Срђану Ћурићу;
  • за изузетне резултате постигнуте током студија, додјељује се Деканова награда, студентима са највећим просјеком са завршне године студија и то: Јовани Милаковић и Марку Милошевићу.

 

 

Коментари су закључени.