Обиљежавање Дана и Крсне славе Факултета – Преподобног Јована Дамаскина

 O Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 

Овим путем Вас обавјештавамо да Факултет за производњу и менаџмент Требиње, Универзитета у Источном Сарајеву, дана 16. децембра 2022. године, свечано обиљежава Дан и Крсну славу Факултета – Преподобног Јована Дамаскина.

Свечана церемонија ломљења славског колача почиње у 11:30 часова, очекујемо присуство гостију са Универзитета у Источном Сарајеву, Града Требиња, Универзитета Црне Горе, као и представника институција и привредних субјеката из Херцеговине.

Једна од планираних активности у оквиру програма свечаности је и додјела признања Факултета за производњу и менаџмент Требиње и то:

  • за посебан допринос у развоју факултета додјељује се Плакета факултета:предсједнику Владе РС проф. др Радовану Вишковићу, ректору Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милану Кулићу, декану Медицинског факултета у Фочи проф. др Дејану Бокоњићу и академику проф. др Раниславу Булатовићу, редовном професору Машинског факултета, Универзитета Црне Горе.

 

  • за подршку и допринос у развоју факултета, дугогодишњи успјешан рад и сарадњу додјељује се Захвалница факултета Милану Митровићу, дипл, инг. eлектротехнике и припадницима радног колектива факултета  Немањи Нинковићу, мастеру права и Николи Дутини.

 

  • за изузетне резултате постигнуте током студија, додјељује се Деканова награда, студентима са највећим просјеком са завршне године студија и то: Бојани Достинић и Маји Миловић.

 

П О З И В Н И Ц А

 

Коментари су закључени.