Одржан Дан отворених врата Универзитета у Источном Сарајеву у просторијама Електротехничког факултета

 

У оквиру манифестације Дан отворених врата Универзитета у Источном Сарајеву, која је данас 29.03.2024. године, са почетком од 13 часова, организована у просторијама Електротехничког факултета у Источном Сарајеву, Факултет за производњу и менаџмент Требиње представио је своје студијске програмe ученицима завршних разреда средњих школа, из града Источно Сарајево и општине Рогатица.

Матурантима су, осим студијских програма Факултета за производњу и менаџмент Требиње, представљене и бројне предности студирања и живота у Требињу, уз бесплатно студирање и смјештај у студентском дому.

Учеснике Дана отворених врата поздравили су проректор за науку, истраживање и развој Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Јелена Крунић и студенти Машинског и Електротехничког факултета, Универзитета у Источном Сарајеву.

Након уводних обраћања и културно-умјетничког програма, средњошколци су обишли штандове на којима су, у разговору са представницима факултета/академија, могли сазнати више о студијским програмима на којима се врши упис на Универзитету у Источном Сарајеву у академској 2024/2025. години.

 

 

Коментари су закључени.