Посјета декана и продекана за науку и међународну сарадњу Факултета Техничких наука Универзитета у Новом Саду

Данас су у радној посјети Факултету за производњу и менаџмент Требиње били декан и продекан за науку и међународну сарадњу Факултета Техничких наука Универзитета у Новом Саду, проф. др Борис Думнић и проф. др Дарко Стефановић.

Декан и продекан за науку и међународну сарадњу Факултета Техничких наука Универзитета у Новом Саду разговарали су са руководством Факултета за производњу и менаџмент Требиње о садржају Наставног плана и могућностима Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду за покривање дијела наставе на новом студијском програму за који Факултет за производњу и менаџмент Требиње припрема Елаборат за почетну акредитацију.

Поред тога разговарано је и о заједничком учешћу у научно-истраживачким пројектима, као и о условима за упис докторских студија за полазнике са Факултета за производњу и менаџмент Требиње, према потребама Факултета за производњу и менаџмент Требиње.

На крају посјете Декан и продекан за науку и међународну сарадњу Факултета Техничких наука Универзитета у Новом Саду упознали су се са лабораторијском опремом и условима студирања на Факултету за производњу и менаџмент Требиње.

Коментари су закључени.