Посјета Машинском факултету у Подгорици у циљу извођења лабораторијске наставе

 

Дана, 07. 06. 2017. године студенти Факултета за производњу и менаџмент Требиње боравили су на Машинском факултету у Подгорици у циљу извођења лабораторијске наставе. Лабораторијска настава је обављена у склопу предмета Мјерења у енергетици за студенете 3. године студијског смјера индустријско инжењерство за енергетику.

 

Ванредни професор Машинског факултета у Подгорици, проф. др Никола Шибалић, одржао је лабораторијске вјежбе студентима из следећих области: грешке мјерења, мјерење струјања флуида, мјерење температуре, мјерење протока флуида, мјерења влажности, мјерења елестичних деформација и снаге и мјерења силе, момента и снаге.

 

Захваљујући лабораторијским вјежбама студенти су стекли неопходна практична знања и вјештине која ће им омогућити укључивање у савремене токове дешавања из поменутих области.

 

Посјета студената Факултета за производњу и менаџмент само је једна у низу многобројних редовних посјета наших студената Машинском факултету у Подгорици у циљу стицања практичних знања и вјештина из предмета предвиђених наставним планом и програмом.

 

У исчекивању будућег сусрета са сврхом стицања нових знања и вјештина, захваљујемо се проф. др Радошу Булатовићу и проф.др Николи Шибалићу на топлом и срдачном дочеку и искрено се радујемо нашој будућој сарадњи.


Посјета МФ Подгорица

Коментари су закључени.