Промоција Tакмичења за најбољу технолошку иновацију 2016.

Промоција Tакмичења за најбољу технолошку иновацију 2016. у Републици Српској

 

Министарство науке и технологије Републике Српске, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја Србије, организује промоцију Tакмичења за најбољу технолошку иновацију 2016. у Републици Српској c циљем промовисања предузетничке климе  у Републици Српској.

С обзиром да се ради о десетом јубиларном такмичењу, циљ је да се окупи што већи број учесника са квалитетним иновацијама, од које ће најбоље бити одабране од стране стручних рецензената и жирија, кроз пет кругова рецензирања.

На такмичењу могу учествовати сви становници Републике Српске који имају реализовану иновацију или иновацију која је пред непосредном реализацијом, уз услов да имају оформљен тим од четири члана. Право учешћа имају и средњошколци, студенти и сви млади који воле иноваторске изазове. Поред награда за најуспешније тимове сви учесници такмичења ће имати бесплатну стручну помоћ у виду едукације кроз тренинге и консалтинг, као и бесплатну медијску подршку. Рок за пријаву на такмичење је 4. мај 2016.

Факултет за производњу и менаџмент Требиње је један од домаћина промоције такмичења за најбољу технолошку иновацију која ће се одржати 18.04.2016. у просторијама Факултета, са почетком у 11 часова. Учесници промоције су представници Министарства науке и технологије Републике Српске и представник Савеза иноватора Републике Српске.

Програм:

11:00 – 12.30 часова, (просторије амфитеатра)

  • Поздравна ријеч
  • Представљање Такмичења за најбољу технолошку иновацију 2016.
  • Успјешни примјери из ранијих година

Срдачно позивамо све заинтересоване да присуствују овом догађају.

Inovacija-poster

Коментари су закључени.