Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић посјетио Факултет за производњу и менаџмент Требиње

 

Ректор проф. др Милан Кулић, као и предсједник Управног одбора проф. мр Сандра Ивановић, данас су посјетили Факултет за производњу и менаџмент Требиње. Делагацију Универзитета примили су новоизабрани декан проф. др Обрад Спаић, продекан за наставу и студентска питања проф. др Душан Јокановић, продекан за научно-истраживачки рад доц. др Будимирка Мариновић и секретар факултета Милијана Готовина.

На радном састанку, који је протекао у срдачној атмосфери, предочена је делегацији Универзитета стратегија и програм развоја, при чему је посебан акценат стављен на имплементацију уписне политике на Факултету за производњу и менаџмент Требиње. Овом приликом исказана је и сагласност у погледу мјера које треба предузети ради додатног унапријеђења научно-истраживачког рада, али и квалитета наставе, а све у циљу још боље препознатљивости и афирмације нашег факултета и универзитета у цијелини.

Ректор Универзитета, проф. др Милан Кулић дао је снажну подршку развоју факултета и апострофирао њен значај као чланице Универзитета у Источном Сарајеву.

Коментари су закључени.