Ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Стево Пашалић са сарадницима посјетио Факултет за производњу и менаџмент Требиње

Факултет за производњу и менаџмент Требиње данас је посјетио ректор Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Стево Пашалић са својим сарадницима: проректор за наставу доц. др Вера Ћевриз-Нишић, проректор за науку, истраживање и развој доц. др Синиша Берјан, проректор за људске и материјалне ресурсе проф. др Ненад Лалић као и проректор за студентска питања, културу, умјетност и спорт проф. мр Сандра Ивановић.

Том приликом на Факултету је одржан радни састанак на коме су испред Факултета за производњу и менаџмент Требиње присуствовали декан проф. др Душан Јокановић, продекан за наставу проф. др Обрад Спаић, продекан за научно-истраживачки рад доц. др Мирјана Миљановић и члан сената Универзитета, доц. др Љерка Јефтић.

 Посебан акценат састанка стављен је на унапређење квалитета наставе и провођење свих активности на Универзитету које могу да допринесу у остварењу тог циља.

На састанку се разговарало и о унапређену научно-истраживачког рада и могућностима учешћа Факултета у међународним пројектима – HORIZONT, ERASMUS…

Ректор Универзитета, проф. др Пашалић са својим тимом дао је снажну подршку развоју Факултета као организационе јединице интегрисаног Универзитета. На крају састанка, присутни су обишли лабораторије Факултета и сагледали могућности искористивости лабораторијске опреме у погледу сарадње са привредом и апликације на научно-истраживачке програме и пројекте.


Посјета Ректора УИС-а проф. др Стева Пашалића

Коментари су закључени.