Коришћење апликације „Студентски инфо киоск“

Информација о електронској пријави испита

и коришћењу апликације „Студентски инфо киоск“

 

Обавјештавају се студенти да поред уобичајене пријаве испита у Студентској служби,  могу пријављивати испите и електронским путем. Предуслов за електронску пријаву испита је да се студент региструје на апликацији „Студентски инфо киоск“ на следећи начин:

  1. На претраживачу укуцајте infokiosk.unssa.rs.ba,
  2. Одаберите Факултет за производњу и менаџмент,
  3. Укуцајте број индекса и при првом пријављивању на мјесто лозинке укуцајте матични број,
  4. Унесете исправну е-mail адресу и лозинку коју желите убудуће да користите приликом логовања на Ваш налог,
  5. Улогујете се на Вашу електронску пошту коју сте навели и потврдите линк који сте добили   (уколико нема аутоматске поруке за регистрацију, погледајте отпад  односно непожељне поруке),
  6. Послије потврђивања линка, улогујете се помоћу броја индекса и лозинке коју сте одабрали.

(Уколико имате проблема приликом регистровања, јавите се у Студентску службу).

На Инфо киоску сте у могућности да видите информације о личним подацима, преглед положених испита, преглед излазака на испите, записнике за испите. Уколико примјетите да неки од наведених података није тачан, молимо вас да контактирате студентску службу  факултета и тражите исправку податка.

Изузетак је пријава испита „под колизијом“ који ће се и даље пријављивати само на шалтеру Студентске службе.

Студенти пријаве испита у редовном испитном року плаћају као и до сада 2,00 КМ односно 22,00 КМ за накнаду пријаве испита четврти пут и 32,00 КМ пријаву плаћају апсолвенти који обнављају апсолвентски стаж. Студенти су обавезни копију уплатнице да донесу у Студентску службу прије изласка на испит.

Све уплате вршити на лично име и ЈМБ, у супротном, ако услугу вршите за неког другог, морате навести његово име, врсту прихода и тачан ЈМБ. Ово наглашавамо посебно важним да се не би десило да финансијска средства оду на финанасијску картицу другог лица, јер тиме блокирате остваривање ваших права у наредном периоду. Ради олакшице, студент може извршити уплату више образаца пријава. Средства ће бити похрањена на његовој финансијској картици и правилно ће се распоређивати приликом пријаве испита.

Пријава испита може се извршити само у утврђеним терминима који ће бити приказани на инфо киоску у опцији пријава испита. Када се студент пријави на испит нема могућност „одјаве“ испита и ствара му се финанасијска обавеза коју је дужан да плати без обзира да ли ће изаћи на испит.

Сваки студент ће моћи да види само записнике за испите које је пријавио, а не и записнике са других предмета. Уколико нисте у могућности да видите записник испита који сте пријавили јавите се у студентску службу.

За све нејасноће обратите се на студентску службу.

Требиње, 04.10.2022. године                                                             

 СТУДЕНТСКА СЛУЖБА

 

Коментари су закључени.