Уређивачка радионица на Факултету за производњу и менаџмент Требињe

У понедјељак 5. марта 2018. године, са почетком од 13 часова,  у Требињу,  на Факултету за производњу и менаџмент ће бити одражана уређивачка радионица – Еду Вики. Радионица ће бити реализована у организацији Викимедијине заједнице Републике Српске, а у сарадњи са Факултетом за производњу и менаџмент Универзитета у Источном Сарајеву.

У току радионице студенти ће се упознати са Викимедијиним пројектима и проћи обуку за рад на некима од њих – Википедији и Викимедијиној остави. Догађај је дио Викимедијиног глобалног образовног програма, а спроводи се под покровитељством Задужбине Викимедије.

Образовни програм Викимедијине Заједнице Републике Српске је програм намијењен свим образовно-научним институцијама у земљи (школе, факултети, институти) који за циљ има ширење слободног и свима доступног знања, као и подизање свијести о његовом значају. Поред тога, основу образовног програма Викимедијине заједнице Републике Српске чини идеја о унапређивању и осавремењавању наставног процеса посредством Викимедијиних пројеката.

Додатне информације:

Викимедијина заједница

Републике Српске

тел:+387(0)65/089­774

сајт: wikimedia.rs.ba 

е-­пошта: info@wikimedia.rs.ba

Линк догађаја на Фејсбуку:
www.facebook.com/events/193678824734983/?active_tab=about

Коментари су закључени.