WEB DESIGN – курс за програмере

Факултет за производњу и менаџмент у сарадњи са еминентним предавачима организује напредни курс за WEB дизајн. Курс почиње почетком јула 2014.Заинтересовани све информације o терминима одржавања, цијени и слободним мјестима могу добити упитом на мејл факултета fpmtrebinje@gmail.com

Опште о курсу
Према подацима Google и Bing претраживача, број активних Web страница на интернету у 2014. години прелази 50 милијарди. Имајући на уму да оглашавање овим начином компанијама нуди јефтину могућност презентације својих производа на глобалном тржишту за очекивати је експоненцијални пораст броја страница наредних година.
Успјешним савладавањем овога курса, полазници ће бити оспособљени за самосталну израду, како статичких, тако и динамичких Wеb страница. Током трајања курса, учесници ће стећи основна знања из HTML-а, CSS-а, PHP-а и JavaScripta-а, програмских елемената без којих су савремене Wеb странице незамисливе.

Садржај курса
Основно о HTML-у
Упознавање са развојним окружењем PHP Designer
Увод у CSS
Израда анимираних менија коришћењем HTML-а и CSS-а
Увод у PHP и израду динамичких Wеb страница
PHP и Wеb форме
MySQL базе података и PHP
Увод у JavaScript
Основно о јQuery библиотеци

Предуслови за слушање курса
Предуслов за слушање курса је познавање основа (типови података, условно извршавање, петље, функције) у неком од језика C, C++, C# или Java.

Предавач
Др Марко Симеуновић,
Електротехнички факултет, Универзитет Црне Горе
Мејл: markos@ac.me
Wеб: http://www.tfsa.ac.me/marko.html

www kurs za sajt-01

Коментари су закључени.